Posted inНовини криптовалют

CoinMarketCap додав BCHSV — монету форку Bitcoin Cash

bcash

Оператори аналітичного порталу CoinMarketCap, присвяченого біткоїну і ще 2000 різних альткоїнів, повідомили про додавання BCHSV — монети, що з’явилася в результаті форку Bitcoin Cash.

Нагадаємо, що Bitcoin Cash сам є форком основного ланцюга біткоїна, взявши свій власний шлях 1 серпня 2017 року.

Надалі розробники Bitcoin Cash прийшли до рішення проводити регулярні апдейти мережі кожні шість місяців. Але, якщо перший з них пройшов загалом гладко, то другий уже викликав розбіжності.

У підсумку, після хардфорка 15 листопада мережа Bitcoin Cash виявилася розділеною на два ланцюги — Bitcoin ABC і Bitcoin SV. Саме другий ланцюг зараз і додав CoinMarketCap.

Одночасно з цим на сайті CoinMarketCap змінився текст, що стосується Bitcoin Cash: у ньому йдеться про те, що ланцюг Bitcoin ABC тепер і відображає те, що раніше було відоме як BCH, і що зроблено це внаслідок того, що таке рішення ухвалила більшість бірж.

CoinMarketCap додав BCHSV - монету форку Bitcoin Cash

Згідно з новими даними, Bitcoin Cash SV зараз посідає 1733-тє місце, капіталізацію не вказано, добовий обсяг торгів зазначено в розмірі $132 млн, а сама монета торгується приблизно за $53.

Bitcoin Cash, як і раніше, відображається як BCH і так само посідає 4-е місце за капіталізацією ($4,17 млрд), торгуючись у районі $238

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *