Posted inПроекти та стартапи

Історичний максимум ціни біткойна передуватиме падінню вдвічі у 2024 році — новий прогноз

До квітня 2024 року на біткоїн-ходлерів чекають історичні максимуми, вважає BitQuant, але те, що станеться після цього, буде ще більшим.

Досягнення історичного максимуму ціни біткойна передуватиме падінню вдвічі у 2024 році - новий прогноз

Новини ринків

Біткойн (BTC) має цільовий показник у $250 000 після наступного скорочення субсидій на блок вдвічі — але нові історичні максимуми будуть досягнуті раніше.

Це останній прогноз ціни BTC від BitQuant, популярного коментатора в соціальних мережах, який бачить рожеве майбутнє найбільшої криптовалюти.

BitQuant: Досягнення історичного максимуму перед падінням вдвічі не буде вершиною ціни BTC

У своєму останньому пості на X (колишній Twitter) від 15 вересня псевдонім "центральний банкір і біткойнер" вказав на мету, яка має бути досягнута до того, як ціна біткоїна впаде вдвічі, — вище 69 000 доларів США.

"Ні, біткойн не досягне вершини до зниження вдвічі", — написав він у частині коментаря.

"Так, він збирається досягти нового історичного максимуму перед тим, як зменшиться вдвічі".

Біткоїну залишилося трохи більше шести місяців до халвінгу — події, яка кожні чотири роки зменшує винагороду майнерів, отриману за блок, на 50%.

Аналітики стверджують, що обмеження емісії мають катарсисний вплив на цінову динаміку BTC, виступаючи своєрідним трампліном перед тим, як біткоїн досягне нових історичних максимумів.

Однак для BitQuant цього недостатньо. Біткойн не лише поб’є свій поточний рекорд, встановлений у 2021 році, до квітня наступного року, але й досягне позначки $250 000 за монету після початку наступного циклу халвінгу.

"Ні, BTC не піде до $160 тис., тому що величина кожного відкату велика, — продовжив він.

"Це означає, що він досягне свого піку після халвінгу, у 2024 році. І так, цільова ціна — близько 250 тисяч доларів".

Історичний максимум ціни біткойна передуватиме падінню вдвічі у 2024 році - новий прогноз

Думки біткоін-трейдерів щодо зниження ціни вдвічі розходяться

Як повідомляє Cointelegraph, учасники ринку сильно розділилися в думках щодо того, як буде розвиватися цінова динаміка BTC після зниження ціни вдвічі і далі.

Деякі з них погоджуються з тим, що більш високі рівні можливі до квітня, але залишається багато консервативних голосів.

Минулого місяця біткоїн-інвестор і автор Джессі Майерс розвіяв будь-яку ідею про те, що BTC/USD буде торгуватися на рівні шестизначних чисел до цього часу.

Тим часом, у наступному інтерв’ю Cointelegraph, Філбфілб, співзасновник торгової платформи DecenTrader, назвав попередню стелю ціни BTC вдвічі нижчу — $46 000.

"Якщо не буде події "чорного лебедя", то до кінця року біткоїн коштуватиме близько 35 000 доларів і, можливо, досягне 46 000 доларів за деякий час до зниження вдвічі в першому кварталі 2024 року", — сказав він.

За даними моніторингового ресурсу CoinGlass, 15 вересня біткоїн торгувався на рівні $26 400, що на 1,3% вище, ніж у вересні.

Історичний максимум ціни біткойна передуватиме падінню вдвічі у 2024 році - новий прогноз

Ця стаття не містить інвестиційних порад чи рекомендацій. Кожна інвестиційна та торгова операція пов’язана з ризиком, і читачі повинні проводити власні дослідження, приймаючи рішення

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *