Posted inДослідження та аналіз

ЗМІ повідомили про можливе припинення роботи біржі AAX

Closed-min

Гонконгська криптобіржа AAX, яка призупинила виведення коштів, імовірно, перебуває на межі закриття. Про це повідомляє 8BTC з посиланням на TechFlow.

Згідно з опублікованими скріншотами листування, компанію скоро закриють, співробітники отримають зарплату до листопада і тільки половину активів на платформі.

У службі підтримки виданню відповіли, що не можуть підтвердити достовірність викладених повідомлень, але порадили "готуватися до найгіршого".

Біржа також видалила канал у YouTube з усім контентом і закрила акаунт у Facebook. Обліковий запис AAX у Twitter активний, проте останнє повідомлення на момент написання датоване 21 листопада.

13 листопада платформа призупинила виведення коштів, пославшись на технічне обслуговування. Команда попередила, що це займе кілька днів.

19 листопада компанія опублікувала заяву про продовження робіт з оновлення платформи. В AAX також визнали, що шукають додатковий капітал для відновлення "нормальної діяльності". У біржі нібито є "50 потенційних інвесторів", з деякими з них переговори "вступили у вирішальну стадію".

"Цим інвесторам потрібен час, щоб оцінити ситуацію з AAX і провести due diligence . У компанії є шанс отримати достатнє фінансування і відновити нормальну роботу в найближчі тижні. Це найкращий результат для всіх партнерів і користувачів біржі", — йдеться в заяві.

21 листопада платформа автоматично закрила позиції клієнтів у ф’ючерсах. Згідно з CoinGecko, на 14 листопада відкритий інтерес на майданчику деривативів AAX становив $601 млн.

На цьому тлі про звільнення з компанії оголосив віцепрезидент Бен Каселін.

"Я боровся за спільноту, але жодна з моїх ініціатив не була прийнята. Будь-яка роль, яку я використовував для спілкування, виявлялася порожнечею", — написав він.

За словами Каселіна, він ще вірить у гарний результат, але "бренду вже немає, і шкоди завдано".

Нагадаємо, 15 листопада платформа для проведення токенсейлів і криптобіржа CoinList призупинила виведення деяких активів. Компанія послалася на технічні проблеми кастодіальних партнерів.

25 листопада біржа повторила свої аргументи і запевнила, що не відчуває дефіциту ліквідності.

Раніше CEO Binance Чанпен Чжао припустив, що криза FTX призведе до "каскадного ефекту" в криптоіндустрії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *