Posted inТехнології блокчейн

Розробники Bitcoin Cash ABC анонсували ребрендинг і перехід на Proof-of-Stake

ecash_(BCash_abc)-min

Команда проєкту Bitcoin Cash ABC (BCHA) оголосила про ребрендинг і перехід на PoS-алгоритм досягнення консенсусу від Avalanche, що дасть змогу користувачам брати участь у стейкінгу і швидше здійснювати транзакції.

О 12:00 UTC (15:00 за МСК) мережа змінить назву на eCash (XEC). Після оновлення власникам BCHA нарахують XEC у співвідношенні 1:1 000 000.

Криптовалюта інтегрує концепції, які "раніше не зустрічалися в проєктах на базі біткойна", на кшталт сабчейнів і оновлення блокчейна без форків (fork-free network upgrades).

"eCash відкриває двері до раніше недосяжних можливостей, об’єднуючи основні технології, що лежать в основі успіху біткоїна, — фіксовану пропозицію, халвінг і генезис-блок — із новітнім консенсусом Proof-of-Stake та управлінням протоколом", — заявив провідний розробник проєкту Аморі Сеше.

Розробники Bitcoin Cash ABC анонсували ребрендинг і перехід на Proof-of-Stake

У листопаді 2020 року в мережі Bitcoin Cash відбувся хардфорк, унаслідок якого найбільший клієнт Bitcoin Cash ABC не заручився підтримкою спільноти. Блокчейн розділився на два обернено несумісні ланцюги.

Нагадаємо, того ж місяця група анонімних майнерів здійснила атаку 51% на мережу Bitcoin Cash ABC.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *