Posted inНовини криптовалют

Blockchain Capital залучила $580 млн для двох криптофондів

venture_investments венчурні інвестиції інвестування інвестування

Венчурна фірма Blockchain Capital, що базується в Сан-Франциско, залучила $580 млн для двох нових інвестиційних фондів.

Ми раді поділитися закриттям 2 нових фондів — нашого 6-го фонду ранньої стадії та 1-го фонду можливостей.

Разом вони становлять $580 млн і слугують зміцненню наших зобов’язань щодо лідерства в глобальному переході до децентралізованих, заснованих на blockchain-системах систем. ↓↓https://t.co/Vr2uYnGlF7

— Blockchain Capital (@blockchaincap) 18 вересня 2023 року

Структури націлені на інфраструктурні, споживчі та соціальні проєкти, ігри та DeFi-протоколи. Серед тих, хто повторно надав інвестиції, — платіжний гігант Visa.

"За останні 20 місяців ми вклали більше капіталу в наступне покоління новаторів, ніж будь-коли в нашій історії. Причина проста: сьогоднішній ринок пропонує безпрецедентні можливості, зумовлені припливом висококваліфікованих засновників, які розробляють широкий спектр інноваційних технологій", — ідеться в заяві.

У червні 2021 року Blockchain Capital залучила $300 млн для Fund V. Партнерами з обмеженою відповідальністю виступили Visa і PayPal.

Під управлінням фірми перебувають активи на суму понад $2 млрд. До її портфеля входять Coinbase, Kraken, Anchorage, OpenSea, Aave, Worldcoin та інші.

Snimok-ekrana-2023-09-18-v-18.23.58

Нагадаємо, за підсумками інвестраундів у серпні обсяг залучених криптофірмами коштів збільшився на 39,8% порівняно з липнем.

Однією зі знакових угод останнього місяця літа поряд із раундом Ramp ($300 млн) виявилося залучення криптокастодіаном BitGo $100 млн за оцінки в $1,75 млрд.

Третє місце за обсягом отриманих коштів стали інвестиції в блокчейн-платформу ZetaChain ($27 млн).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *