Posted inОсвіта та поради

Як падіння курсу біткойна вдвічі вплине на ціну BTC і чи мертвий DeFi?

Менеджер по роботі з клієнтами Blockware Solutions Девід Гембл розповів ведучому Market Talks Рею Салмонду, що крипторинок досягне ринкової капіталізації в 10 трильйонів доларів в найближчі кілька років.

Cointelegraph YouTube Підписатися

В останньому епізоді Market Talks ведучий Рей Салмонд поспілкувався з виконавчим директором Blockware Solutions Девідом Гемблом про майбутнє майнінгу біткоїна (BTC), очікування щодо ціни криптовалюти та його погляди на те, як повинен розвиватися сектор децентралізованих фінансів (DeFi).

Гембл назвав себе переконаним прихильником DeFi, але додав, що протоколи в цій галузі повинні знайти способи включення токенізованих реальних активів замість того, щоб покладатися на найманий капітал і залучення ліквідних стейкінгів. На думку Гембла, постійне залучення інституційних інвесторів і навіть центральних банків, які експериментують з токенізованими облігаціями та іншими активами, що приносять дохід, може стати кроком у правильному напрямку.

Найкращий час для купівлі біткоїна зараз

До зменшення винагороди за блок вдвічі залишилося менше 300 днів, і багато інвесторів очікують, що ціна BTC піде по параболічній траєкторії, хоча цей результат не гарантований. Зменшення вдвічі, як правило, вносить додаткову дозу волатильності в ціну біткоїна і може тимчасово призвести до складних часів для майнерів біткоїна. Відповідаючи на питання про "найкращий час для купівлі біткоїна", Гембл сказав, що, на його думку, інвестори повинні намагатися купувати його, коли це можливо. За словами Гембла, крипто-сектор рухається до ринкової капіталізації в 10 трильйонів доларів США в найближчі кілька років, і якщо така віха буде досягнута, то біткойн та інші криптовалюти, швидше за все, значно зростуть у ціні.

Гембл пояснив, що деякі проблеми з ліквідністю та придбанням обладнання, з якими стикався сектор і майнери біткоїнів під час попередніх ринкових циклів, були вирішені завдяки ринкам ASIC, які з’єднують покупців з продавцями. Ці ринки допомагають майнерам купувати обладнання і розгортати операції швидше, ніж будь-коли раніше, а якщо майнер потрапляє у фінансову скруту, йому також легше розвантажити обладнання, щоб підвищити ліквідність.

За словами Гембла, наявність кращої інфраструктури, більш зрілий підхід учасників до крипторинку і наявність інституційних інвесторів — це чіткі основи, на яких інвестори можуть будувати інвестиційні тези.

Щоб почути більше думок Гембла про майбутнє майнінгу біткоїнів, ціну BTC та вплив майбутнього халвінгу, налаштуйтеся на останній епізод Market Talks .

Програма Market Talks виходить в ефір щочетверга і містить інтерв’ю з одними з найвпливовіших і надихаючих людей з криптовалютної та блокчейн-індустрії. Отже, заходьте на сторінку Cointelegraph Markets & Research на YouTube і натискайте кнопки "Подобається" і "Підписатися" на всі майбутні відео та оновлення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *