Posted inТехнології блокчейн

Сем Бенкман-Фрід заперечує чутки про те, що він втік до Аргентини

Сем Бенкман-Фрід пішов у відставку з посади генерального директора FTX 11 листопада після ініціювання процедури банкрутства за Главою 11 в окрузі Делавер.

Сем Бенкман-Фрід заперечує чутки про те, що він втік до Аргентини

Засновник FTX Сем Бенкман-Фрід спростував припущення про те, що він втік до Аргентини, оскільки сага навколо його криптовалютної біржі, що збанкрутувала, продовжує розгортатися в режимі реального часу в Twitter.

У текстовому повідомленні агентству Reuters від 12 листопада Бенкман-Фрід, який також відомий під ніком SBF, заявив, що все ще перебуває на Багамських островах. Коли Reuters конкретно запитав його, чи полетів він до Аргентини, як припускають чутки, він відповів: "Ні": "Ні".

На вихідних користувачі Twitter почали обговорювати, чи не переховується SBF після того, як подав заяву про банкрутство FTX Group, до складу якої входить безліч компаній, таких як FTX Trading, FTX US і Alameda Research, згідно з Главою 11 Кодексу про банкрутство, і чи не намагається він втекти. Чутки почалися після того, як користувачі відстежили координати його приватного літака за допомогою сайту відстеження польотів ADS-B Exchange. Трекер показав, що літак Gulfstream G450, який належить SBF, приземлився в Буенос-Айресі прямим рейсом з Нассау, Багамські острови, рано вранці 12 листопада.

Бенкман-Фрід живе в розкішному пентхаусі в Нассау, який, як повідомляється, поділяє з кількома сусідами по кімнаті, в тому числі з Керолайн Еллісон, генеральним директором Alameda Research.

Щойно приземлився приватний літак Сема Бенкмана-Фріда @SBF_FTX в Буенос-Айресі, Аргентина LVKEB на ходу #FTX pic.twitter.com/DD4Gy9nguk

— 0xMeTaNeeR (@0xMetaNeeR) 12 листопада 2022 р.

SBF, який колись вважався прикладом експоненціального зростання криптовалют, зараз опинився в центрі найбільшого скандалу в індустрії. Менш ніж за тиждень FTX перетворилася з однієї з найбільших криптовалютних бірж світу з оцінкою приблизно в 32 мільярди доларів на збанкрутілу фірму з дірою в балансі у 8 мільярдів доларів. За даними Bloomberg, чиста вартість SBF впала з 16 мільярдів доларів до нуля після краху FTX.

За останні кілька років FTX залучила мільярди доларів венчурного капіталу, залучивши таких інвесторів, як Lightspeed Venture Partners, Ontario Teachers‘ Pension Plan, Circle Internet Financial, Coinbase Ventures, Multicoin Capital, Paul Tudor Jones і Sequoia Capital.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *