Posted inТехнології блокчейн

Чарльз Госкінсон назвав Ethereum Classic «скамом»

Hoskinson

Засновник Cardano Чарльз Хоскінсон розкритикував криптовалюту Ethereum Classic (ETC) у коментарях до анонсу заходу Proof-of-Work Summit 2023.

ETC зараз — це шахрайство, і єдине його призначення — інсайдерам демпінгувати на тих, кого вони вербують, зі сліпою надією на якесь чарівне майбутнє, яке ніколи не настане. Немає ні дорожньої карти, ні інновацій, ні команди, ні бачення. Це лише злість і токсичність. Обліковий запис у Твіттері був створений роками зусиль…

— Чарльз Госкінсон (@IOHK_Charles) 19 травня 2023 року

"ETC — тепер скам із єдиним призначенням — для інсайдерів, які дамплять на тих, кого вербують зі сліпою надією на якесь чарівне майбутнє, яке ніколи не настане", — написав Госкінсон.

За його словами, у Ethereum Classic "немає дорожньої карти, інновацій, команди або бачення".

"Тільки злість і токсичність. Twitter-акаунт був створений за роки роботи і маркетингу в IOG. Було неетично нав’язувати цим підписникам проєкт, який тепер є скамом. Ergo — ось чим ETC повинен був стати і продовжити розвиватися, мати мету, хороше етичне керівництво і фінансування на майбутнє", — пояснив засновник Cardano.

На момент написання Ethereum Classic торгується по $18 і входить у топ-30 рейтингу криптовалют за капіталізацією з показником $2,5 млрд, згідно з CoinGecko.

Snimok-ekrana-2023-05-22-v-11.59.04

Нагадаємо, у вересні 2022 року Госкінсон розкритикував Ethereum Classic за нереалізований потенціал проєкту.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *